vrijdag 31 juli 2009

Dag 9 op de YWCA - Het lokaal is af!

Vandaag hebben we onze cursus op het hoofdkantoor afgesloten met power point presentaties die de dames zelf hadden gemaakt over hun eigen YWCA afdeling. Dit was een erg leuke ervaring. Nadat we iedereen gedag hadden gezegd zijn we naar 2 mile gegaan waar we het computerlokaal, wat inmiddels af is, hebben bewonderd. Het ziet er erg goed uit en eerlijk gezegd zijn we wel een beetje trots dat we zover zijn gekomen. We hebben gelijk ook de vier laptops en de printer aangesloten. Nu kunnen we volgende week hard aan de slag met het opzetten van een goede cursus en het trainen van de docenten.

Voor foto's zie het bericht hieronder.

4 opmerkingen:

  1. Good job! Gefeliciteerd!

    Groeten van,
    Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi stefan,wat een werk verzetten jullie daar echt m'n petje af.de foto's geven ook een leuk beeld van hoe het er aan toe gaat.was de bloemen tentoonstelling het uitje van de vrije zaterdag? en zondag naar de kerk? het is tenslotte wel een "C" vereniging ,ik ben benieuwd.de groetjes (ook aan iedereen die ik ken en dit leest) erna.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Stefan,

    Leuke Blog om te lezen. Niet te lang en wel interessant! En goed bezig daar. Echt tof dat jullie zo praktisch aan de slag zijn en meteen resultaat zien.

    Succes nog en geniet ervan!!
    Ellen (van Praktikon)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Helden in t verre PNG:)
    Zo te lezen & zien zijn jullie erg goed bezig daar, vet! Het ziet er inspirerend uit, k ga eens kijken of t COP komend jaar in m'n rooster past.
    Veel plezier & succes de komende week met jullie mooie nieuwe computerlokaal!
    Groeten A3aan

    BeantwoordenVerwijderen